FULL FART FRAMÅT!

FULL FART FRAMÅT!

Under tre månader kommer vi göra tre missionsresor; i Serbien, Tanzania och Myanmar. Vi tror Gud om att många människor ska skördas för evigheten.

Vi gjorde en kampanj i Serbien i våras och romerna där grep verkligen våra hjärtan. Därför är det med stor glädje som vi nu återvänder till dem i oktober. Tanzania är en ny öppning för oss. Vi har fått kontakt med ett underbart svenskt missionärspar och det känns väldigt spännande att göra första satsningen tillsammans med dem nu i november. Vi avslutar året med en kampanj i Myanmar, vilket också är ett nytt land för oss.

Vi har skyhöga förväntningar på vad Herren har planerat för denna kväll! Det finns ganska många satsningar för kvinnor. Vi tror att både kvinnor och män behöver samlas för att rustas, inspireras och möta Herren; både tillsammans och var för sig. Vi vill med denna kväll på ett speciellt sätt boosta männen.

Så bröder - se till att boka in denna dag i almanackan! Och alla kvinnor - tala om för männen i er närhet att anmäla sig!

Samarbete med Sverige 365 

Vi står självklart bakom denna bönesatsningen för vårt älskade Sverige. Vi vill uppmana dig att stå med i detta intiativ i bön för vårt land. När Kristi kropp kommer samman och reser sig kommer Goliat i landet falla!  
 

Välkommen på våra möten i höst! www.tamission.se/kalender
 

Det är nya tider i vårt land!

Vi går nu på i tro för att genomföra dessa kampanjer, tack att du står med oss!