HIMLENS PORTAR ÖPPNADES!

Nyligen hade vi en kampanj i ett andligt mörkt område i landet Togo, Västafrika. Vi kunde under dessa dagar känna kampen och tydligt ser hur mörkret fick ge vika. Varje kväll strömmade människor fram för att ta emot Jesus och starka mirakler skedde.

HAN KALLADES ”DEN GALNE MANNEN” I BYN

Han kallades något han inte längre är. Denne man var bunden av mörka makter i 23 år och kallades i byn för den galne mannen. Han gav sitt liv till Herren och Jesus satte honom fri!

LEDARTRÄNING 

Vi undervisade och betjänade ledarna som ett team på dagarna. Många mirakler och befrielser ägde rum då Guds Ande verkade på ett mäktigt sett genom hela teamet. Ordet återvänder inte fåfängt och sanningen gör oss fria, så nu tror vi att det kommer bli många härliga ringar på vattnet efter dessa dagar.

 

 

EN BILD SÄGER MER ÄN TUSEN ORD..

   

Film från missionsfältet:

ALL ÄRA TILL JESUS!

Vill också tacka dig min broder och syster för att du stått/står med i detta. Du anar inte vilken betydelse du har! Nu kommer jag börja planera för nästa kampanj som blir i världens största flyktingläger som heter Bidi Bidi. Det finns totalt 30 olika flyktingläger i Uganda med över 1,4 miljoner flyktingar. Bibi Bidi är det största av dem.

Vi har bara börjat och nu sträcker vi oss ut mot nya människor.

Det handlar om dem. 

Guds välsignelse!
Hälsningar Tobias Almhill